Ανακοινώνουμε το TeamAI από το WebFX | Η συνεργατική σας πλατφόρμα AI

Μια πρόσφατη μελέτη WebFX διαπίστωσε ότι Το 80% των ηγετών μάρκετινγκ επί του παρόντος χρησιμοποιούν (ή σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν) AI για να ενισχύσουν τις στρατηγικές τους!

Δεν είμαστε ξένοι στη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης — είτε τη χρησιμοποιούμε για την ανάλυση δεδομένων, την αυτοματοποίηση διαδικασιών ή τη βελτιστοποίηση καμπανιών για καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιο ισχυρή όταν είναι εύκολα προσβάσιμη για ομάδες.

Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που το ανακοινώνουμε Κυκλοφόρησε το WebFX TeamAI — ένας συνεργατικός χώρος εργασίας AI για ομάδες!

Δείτε το TLDR παρακάτω ή συνεχίστε να διαβάζετε την πλήρη ανάρτηση για περισσότερες λεπτομέρειες.

TLDR: TeamAI — Ο προορισμός σας για συνεργατική τεχνητή νοημοσύνη

  • Το WebFX κυκλοφόρησε το TeamAI!
  • Χρησιμοποιήστε το TeamAI για να μοιράζεστε εύκολα μηνύματα, πρότυπα και συνομιλίες μεταξύ των ομάδων.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε κορυφαία μοντέλα όπως GPT-4, Claude 2 και άλλα.
  • Δημιουργήστε το δικό σας ελεύθερο χώρο εργασίας για έως και 100 μέλη της ομάδας!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αναπτύξω το TeamAI και θα κάνω την τεχνητή νοημοσύνη πιο εύκολη στη χρήση για επιχειρήσεις. Τα εργαλεία συνεργασίας του TeamAI καθιστούν πολύ πιο ομαλή τη λειτουργία του ως εκπαιδευτικού οργανισμού όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Είναι εύκολο για τις επιχειρήσεις να έχουν ένα ή δύο άτομα που ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν LLM, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κλιμακώσουν αυτή τη γνώση και να δημιουργήσουν διαδικασίες σε μια εταιρεία χωρίς κατάλληλη πλατφόρμα. Εκεί μπαίνει το TeamAI και διευκολύνει 100 φορές την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε ομάδες, μεγάλες και μικρές.

Trevin Shirey, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στο WebFX

Τι είναι το TeamAI;

Το TeamAI είναι μια συνεργατική πλατφόρμα AI, κατασκευασμένη ειδικά για επιχειρήσεις και ομάδες.

Με το TeamAI, μπορείτε:

  • Χρησιμοποιήστε μοντέλα από OpenAI, Anthropic, Google και Meta
  • Μοιραστείτε προτροπές AI σε όλη την ομάδα σας
  • Δημιουργήστε κοινόχρηστες βιβλιοθήκες και πόρους
  • Κι αλλα!

Είτε έχετε 5 είτε 500 υπαλλήλους, το TeamAI είναι μια ευέλικτη λύση για ομάδες κάθε μεγέθους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη συνεργατικά. Και είναι δωρεάν για χρήση για έως και 100 χρήστες!

Το TeamAI δίνει σε κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη. Η ισχύς χρήσης πολλαπλών μοντέλων από το GPT-4 έως το Claude 2 δίνει στους χρήστες περισσότερη δύναμη πυρός και διασφαλίζει ότι έχουν το πιο ισχυρό διαθέσιμο εργαλείο. Η πραγματική δύναμη, ωστόσο, βρίσκεται στις συνεργατικές λύσεις του, οι οποίες δίνουν στις ομάδες τη δυνατότητα να μοιράζονται τις γνώσεις τους και να αξιοποιούν πραγματικά την τεχνητή νοημοσύνη ως ομάδα.

Chris Varner, Lead Consultant AI στο WebFX

Λύσεις TeamAI

Ο λογαριασμός σας TeamAI σάς δίνει πρόσβαση σε:

  • Κοινόχρηστοι χώροι εργασίας: Συνεργαστείτε εύκολα με 100 συμπαίκτες (δωρεάν) για να δημιουργήσετε, να οργανώσετε και να μοιραστείτε μηνύματα τεχνητής νοημοσύνης.
  • Πολλαπλά μοντέλα AI: Το TeamAI διαθέτει το GPT4, το PalM της Google, το LLaMA της Meta, το Anthropic’s Claude και άλλα. Εξερευνούμε συνεχώς τα καλύτερα μοντέλα για διαφορετικές εργασίες.
  • Βιβλιοθήκη προτροπής AI: Δημιουργήστε, οργανώστε και μοιραστείτε εύκολα προσαρμοσμένα μηνύματα AI σε όλη την ομάδα σας.
  • Προσαρμοσμένες προσωπικότητες: Χρησιμοποιήστε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε μοναδικές προσωπικότητες σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.
  • Επίβλεψη για τους αρχηγούς ομάδων: Λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προσδιορίσετε την καλή και την κακή χρήση τεχνητής νοημοσύνης από την ομάδα σας.

Σχέδια TeamAI

Το TeamAI είναι δωρεάν για χρήση για έως και 100 χρήστεςή ξεκλειδώστε πρόσθετες λειτουργίες — όπως η άμεση υποστήριξη πολλών μοντέλων — με α πρόγραμμα premium.

Ζήστε τη δύναμη του TeamAI για την ομάδα σας!

Κατευθυνθείτε προς TeamAI για να δημιουργήσετε τον ελεύθερο χώρο εργασίας σας ή συνδεθείτε με την ομάδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προσαρμοσμένα σχέδια!

Αφήστε μια απάντηση