Δείτε το Inside WebFX Ιανουάριος 2020: Πρωτοχρονιά, ίδια υπέροχη #FXFamily

Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε ένα νέο ημερολογιακό έτος για να χρειαστούμε μια δικαιολογία για να δουλέψουμε σκληρά, να παίξουμε σκληρά, αλλά στο WebFX θα πάρουμε οποιαδήποτε δικαιολογία μπορούμε. Η ομάδα μας χτύπησε πραγματικά το έδαφος τον Ιανουάριο για να προετοιμαστεί για μια επιτυχημένη χρονιά μπροστά. Από την έναρξη της νέας χρονιάς με το πάρτι HolidayFX μέχρι τον εορτασμό μιας άλλης ολοκλήρωσης του στόχου σε ολόκληρη την εταιρεία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε το 2020 με το δεξί πόδι.Αν ο Ιανουάριος ήταν κάποια ένδειξη της χρονιάς που έχουμε μπροστά μας, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε σε στυλ WebFX (*Εισαγάγετε χαρούμενο χορευτικό gif*). Fire & Ice HolidayFX Party Μια ετήσια παράδοση WebFX, γιορτάσαμε το τέλος μιας δεκαετίας και την έναρξη μιας νέας χρονιάς με απόλυτο στυλ. Το υπερυψωμένο και αριστοκρατικό μας πάρτι HolidayFX με θέμα τη φωτιά και τον πάγο περιλάμβανε μια παγωμένη χειμερινή χώρα των θαυμάτων με αστραφτερά δέντρα, χειμωνιάτικους πωλητές τροφίμων, έναν τοίχο με σαμπάνια, ένα φορτηγό παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Τα μέλη της ομάδας θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να γιορτάσουν όλη τη σκληρή δουλειά τους από το προηγούμενο έτος – πράγμα που σήμαινε ότι είχαμε πολλά να γιορτάσουμε! Μας αρέσει να βλέπουμε τα μέλη της ομάδας μας να εμφανίζονται σε οποιοδήποτε από τα πάρτι μας με την οικογένεια και τους φίλους τους για να γιορτάσουν μια καλή δουλειά και ίσως να επιδείξουν λίγο τον χώρο εργασίας τους 😉 Happy Hour Heroes Meetup Κάθε μήνα, διάφορες ομάδες FXCommunities συγκεντρώνονται για κοινά σημεία για να κάνουν παρέα και να δεθούν για τα παρόμοια ενδιαφέροντά τους. Τον Ιανουάριο, η ομάδα μας Happy Hour Heroes πήγε σε ένα νεότερο σημείο στο κέντρο της πόλης, όπου μπορούσαν να χαλαρώσουν και να πιουν τοπική μπύρα, κρασί ή οινοπνευματώδη ποτά, ενώ έτρωγαν φαγητό, συνομιλούσαν και έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια.

Αυτές οι εκδηλώσεις παρέχουν μια καταπληκτική ευκαιρία στους συναδέλφους να συναντηθούν και να κάνουν παρέα με άτομα παρόμοιων ενδιαφερόντων με τα οποία μπορεί να μην συνεργάζονται τόσο στενά κατά τη διάρκεια της μέσης εργάσιμης ημέρας. Επιπλέον, όλες οι νεότερες προσλήψεις μας είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν με νέα φιλικά πρόσωπα σε ένα χαλαρό περιβάλλον! Βραδιά παιχνιδιού σε όλη την εταιρεία Φιλοξενήσαμε τη βραδιά παιχνιδιού, μια αγαπημένη παρέα, η οποία περιελάμβανε μερικά καλούδια όπως το Scattegories και το What Do You Meme.

Μας αρέσει να βλέπουμε το Mansion Kitchen μας γεμάτο γέλια και νέα και οικεία πρόσωπα καθώς η ομάδα μας τρώει πίτσα, πίνει μπύρα και παίζει ένα παιχνίδι μαζί. Αυτή η βραδιά παιχνιδιού περιλάμβανε ακόμη και λάσπες κρασιού και ένα μπόνους γύρο WebFX Scattegories, γιατί όχι;! Λέσχη Βιβλίου: «Μικρές Φωτιές Παντού» Μια άλλη από τις ομάδες μας στο FXCommunities, το Book Club, συγκεντρώθηκε αυτόν τον μήνα για να συζητήσει το πιο πρόσφατο διάβασμά τους «Little Fires Everywhere», που έγραψε η Celeste Ng.

Αυτό το μπεστ σέλερ των New York Times ήταν μια δημοφιλής επιτυχία μεταξύ της ομάδας μας και επειδή σύντομα θα κυκλοφορήσει στο Hulu ως μίνι σειρά, ήταν η τέλεια στιγμή για να συνεχίσουμε να διαβάζουμε. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στις ομάδες μας FXCommunities, κάτι που κάνει διασκεδαστικό να ασχολείσαι με διαφορετικά ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια του έτους! Εορτασμός μεσημεριανού ορόσημου Με τον αληθινό τρόπο WebFX, έχουμε ήδη πετύχει ένα ορόσημο της μεγάλης εταιρείας πριν από την αρχή της χρονιάς.

Και κάθε φορά που πετυχαίνουμε ένα ορόσημο πελάτη ως εταιρεία, γιορτάζουμε με ένα μεγάλο γεύμα! Αυτά τα μεσημεριανά γεύματα αποτελούν αληθινή απόδειξη της σκληρής δουλειάς που η ομάδα μας συνεχίζει να καταβάλλει καθημερινά και έξω. Επιπλέον, ποιος δεν απολαμβάνει ένα μεσημεριανό διάλειμμα για να χωρίσει τη δουλειά της ημέρας;!

Αυτό το μεσημεριανό γεύμα είχε θέμα τις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως περιλάμβανε τοπικά φαγητά όπως κουβανέζικα σάντουιτς, κοτόπουλο και βάφλες, βασική λάιμ πίτα και τσαγκάρη ροδάκινου από τις αγαπημένες μας νοτιοανατολικές πολιτείες! Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το υπόλοιπο του 2020 Ως εταιρεία, χρησιμοποιήσαμε πραγματικά τον Ιανουάριο για να δημιουργήσουμε τις βάσεις για το τι πρόκειται να έρθει το 2020. Με το κεφάλι μας στο μύλο και τη διάθεσή μας ψηλά, δεν μπορούμε να πούμε τι μπορούμε να πετύχουμε! Ακολουθεί συνεχής βελτίωση και ώθηση για επιτυχία το επόμενο έτος! Α, και λίγος χρόνος για διασκέδαση μπήκε και εκεί 😉

Αφήστε μια απάντηση