15 κορυφαία εργαλεία Martech για το 2023

Η τεχνολογία μάρκετινγκ (martech) περιλαμβάνει οποιοδήποτε εργαλείο που βοηθά την εταιρεία σας να πετύχει με τις καμπάνιες σας. Η εύρεση του καλύτερου λογισμικού martech για το 2023 μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κορυφή των τάσεων, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό σας.

Για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα 15 κορυφαία εργαλεία martech για το 2023. Ας αναλύσουμε τις ακόλουθες επιλογές και ορισμένες τιμές εργαλείων martech:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το martech από έναν ειδικό; Επικοινωνήστε μαζί μας online για να συζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας!

Τιμολόγηση εργαλείου Martech

Θέλετε μια γρήγορη ματιά στα παρακάτω εργαλεία; Ακολουθεί μια ανάλυση όλων των εργαλείων, των τιμών και των βασικών χαρακτηριστικών και χρήσεών τους:

Εργαλείο Τιμή Χαρακτηριστικά Λεπτομέριες
MCFX Δείτε τις τιμές Διαχείριση σχέσεων με πελάτες (CRM), παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων και αυτοματοποίηση μάρκετινγκ Μάθε περισσότερα
GA4 Ελεύθερος Αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, παρακολούθηση ιστοτόπων και εφαρμογών και μέτρηση επισκεψιμότητας Μάθε περισσότερα
Βελτιστοποιώντας Διατίθενται δωρεάν πακέτα, περισσότερες τιμές και δυνατότητες κατόπιν αιτήματος Ικανοποίηση πελατών, δοκιμές A/B και πειραματισμός χαρακτηριστικών ιστού Μάθε περισσότερα
Ρυθμιστής Διατίθεται δωρεάν δοκιμή και πρόγραμμα, μόλις 6 $ το μήνα Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προγραμματισμός αναρτήσεων και παρακολούθηση αφοσίωσης κοινού Μάθε περισσότερα
Hootsuite Διατίθεται δωρεάν δοκιμή, 90 $/ μήνα για βασικό πρόγραμμα Σχεδιασμός και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κοινωνική διαφήμιση και παρακολούθηση και προγραμματισμός αναρτήσεων Μάθε περισσότερα
Τσόφλι καρυδιού Διατίθεται δωρεάν δοκιμή, έως και $16/χρήστη CRM, διαχείριση και αποθήκευση αγωγών και παρακολούθηση και αποθήκευση δεδομένων πελατών Μάθε περισσότερα
Trello Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα Διαχείριση έργου, υπηρεσίες ενσωμάτωσης και διαχείριση εργασιών σε ομάδες Μάθε περισσότερα
Ahrefs Ξεκινώντας από 99 $/ μήνα με διαφορετικά διαθέσιμα προγράμματα Εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), ανάλυση ανταγωνιστών και έρευνα λέξεων-κλειδιών Μάθε περισσότερα
Marq Δωρεάν πρόγραμμα, στη συνέχεια ξεκινώντας από 10 $ ανά χρήστη Branding και σχεδιασμός, δημιουργία προτύπων και παραγωγή περιεχομένου Μάθε περισσότερα
Criteo Κατόπιν αιτήσεως Δημιουργία διαδικτυακών διαφημίσεων προβολής, διαφήμιση ηλεκτρονικού εμπορίου και σχεδιασμός και ενσωμάτωση διαφημίσεων Μάθε περισσότερα
Χαλαρότητα Διατίθενται δωρεάν περιορισμένα προγράμματα, στη συνέχεια 7,25 $ ανά χρήστη ανά μήνα Ομαδικά μηνύματα και συσκέψεις, ιδιωτικά και ομαδικά κανάλια και πρόσβαση μέσω μηνυμάτων για υπολογιστές και κινητά Μάθε περισσότερα
Marketo Κατόπιν αιτήσεως Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, διαχείριση δυνητικών πελατών και αναλύσεις μάρκετινγκ Μάθε περισσότερα
Feefo 119 $/ μήνα για βασικό πρόγραμμα Πλατφόρμα δημιουργίας αναθεωρήσεων, προμήθεια κριτικών με γνώμονα το ηλεκτρονικό εμπόριο, οδηγοί απόκρισης κριτικής διαφημίσεων Μάθε περισσότερα
Shopify 39 $/ μήνα για βασικό πρόγραμμα Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου και καταχώριση προϊόντων και μάρκετινγκ μεταξύ καναλιών Μάθε περισσότερα
Hotjar Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα Αναλύσεις συμπεριφοράς χρήστη, δυνατότητα δημιουργίας σχολίων από χρήστες και δυνατότητες συνέντευξης χρήστη ένας προς έναν Μάθε περισσότερα

15 καλύτερα εργαλεία martech για το 2023

Τώρα που είχατε μια γρήγορη ανάλυση των κορυφαίων επιλογών μας, ας δούμε πιο προσεκτικά τις καλύτερες επιλογές λογισμικού martech για το 2023.

1. MCFX

Πρώτο στη λίστα με τα εργαλεία martech είναι το MCFX — η πλατφόρμα μάρκετινγκ από άκρο σε άκρο από την WebFX. Δεν το συμπεριλάβαμε σε αυτή τη λίστα για δικό μας όφελος. Αυτή η πλατφόρμα μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, κλάδου ή εμπειρίας να κερδίσουν περισσότερα έσοδα από ζωντανά δεδομένα.

Το MCFX τροφοδοτείται από την IBM Watson, δίνοντάς του περισσότερη δύναμη για συλλογή, ανάλυση και αναφορά δεδομένων πελατών για τους χρήστες. Μπορείτε να απολαμβάνετε λειτουργίες όπως η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, η παρακολούθηση email και κλήσεων και πολλά άλλα, παρέχοντας παράλληλα στις ομάδες σας πρόσβαση σε ενοποιημένα δεδομένα.

2. GA4

GA4 είναι η δωρεάν πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων της Google που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βασικές μετρήσεις για τον ιστότοπό σας, καθώς και άλλα κανάλια. Δεδομένου ότι αυτό το εργαλείο είναι δωρεάν, είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες με περιορισμένο προϋπολογισμό που μόλις ασχολούνται με το μάρκετινγκ και την ανάλυση.

Με την νεότερη έκδοση σε άνοδο, το GA4 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε συμβάντα, να μετράτε τις μετατροπές και να βλέπετε ποιες σελίδες κάνουν τη μεγαλύτερη δουλειά για να κερδίσετε έσοδα από την επιχείρησή σας.

3. Βελτιστοποιήστε

Στη λίστα με τις εταιρείες και τα εργαλεία martech, έχουμε Βελτιστοποιώντας.

Το Optimizely είναι ένα κορυφαίο εργαλείο ικανοποίησης και αξιολόγησης πελατών. Με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε δοκιμές για να δείτε τι αρέσει — και τι δεν αρέσει — στον ιστότοπό σας στους πελάτες. Χρησιμοποιήστε το Optimizely για να δημιουργήσετε δοκιμές, να εκτελέσετε πειράματα και να συνομιλήσετε με τους χρήστες σχετικά με το τι θέλουν από τον ιστότοπό σας.

Δεδομένου ότι οι κριτικές είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του κοινού σας, ένα εργαλείο αξιολόγησης είναι απαραίτητο. Το Optimizely έχει αντικαταστήσει το Google Optimize, καθιστώντας το εργαλείο επιλογής για τη γιγάντια μηχανή αναζήτησης.

4. Ρυθμιστικό διάλυμα

Ρυθμιστής είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Buffer σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα κοινό και να αναπτύξετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών όπως η δημοσίευση περιεχομένου και ο προγραμματισμός, τα κοινωνικά αναλυτικά στοιχεία, οι προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού και η βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης all-in-one, το Buffer είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συνδυάσετε τα κανάλια σας όλα σε ένα μέρος.

5. Hootsuite

Hootsuite είναι μια άλλη πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να συνδυάσετε όλη την παρακολούθηση, τη δημοσίευση και τα αναλυτικά στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μέρος.

Το Hootsuite σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε περιεχόμενο κατάλληλο για τον κλάδο και να το προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Έχουν ιδιαίτερη εστίαση στους χρήστες της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, της κυβέρνησης και άλλων συναφών βιομηχανιών. Επιπλέον, με την τεχνολογία AI, μπορείτε να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας σε όλους τους τομείς.

6. Με λίγα λόγια

Στη λίστα με τα εργαλεία martech, έχουμε Τσόφλι καρυδιού — μια κορυφαία πλατφόρμα CRM που βοηθά τις εταιρείες να δημιουργήσουν σχέσεις και να διαχειρίζονται δεδομένα αποτελεσματικά. Ως all-in-one CRM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nutshell για οτιδήποτε χρειάζεστε, όπως:

  • Αυτοματοποίηση email marketing
  • Αποθήκευση δεδομένων πελατών
  • Παρακολούθηση μολύβδου
  • Ενημερώσεις συνομιλίας
  • Κι αλλα!

Με το Nutshell και το MCFX, μπορείτε να αναθεωρήσετε τη διαδικασία μάρκετινγκ, να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες και να μετατρέψετε κάθε επισκέπτη σε μακροχρόνιο πελάτη.

7. Trello

Trello είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου που βοηθά τις ομάδες να ενώσουν τη ροή εργασίας τους. Με το Trello, μπορείτε να διαχειριστείτε νέα έργα, να δημιουργήσετε πίνακες, να αναθέσετε έργα και να οργανώσετε τη ροή εργασίας σας, ώστε όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Είτε εργάζεστε με πολλές ομάδες είτε με μία, η ύπαρξη μιας πλατφόρμας για όλα τα έργα θα βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία σας.

8. Ahrefs

Ως μια από τις πιο γνωστές εταιρείες martech στον κλάδο, Ahrefs προσφέρει ένα εργαλείο SEO all-in-one για να σας βοηθήσει με όλες τις πτυχές της καμπάνιας σας. Είτε θέλετε να εμβαθύνετε στην έρευνα λέξεων-κλειδιών είτε να κάνετε μια ανάλυση ανταγωνιστών.

Το Ahrefs σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις δικές σας διευθύνσεις URL και να διαχειρίζεστε αναλυτικά στοιχεία στην ίδια πλατφόρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για όλες τις φάσεις του SEO, από την έρευνα μέχρι την υλοποίηση και την παρακολούθηση.

9. Μαρκ

Marq, πρώην LucidPress, σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα σχέδιά σας σε επώνυμα πρότυπα για πρόσβαση στην ομάδα σας. Αν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε συνεπή επωνυμία στον ιστότοπό σας, η Marq θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πλήρες όραμα για το τι είναι η επωνυμία σας, καθώς και να σας προσφέρει εργαλεία και υλικά που μπορούν να λειτουργήσουν.

Η δημιουργία μιας ισχυρής παρουσίας επωνυμίας είναι απαραίτητη για την εταιρεία σας. Το Marq είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ενισχύσετε την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε μια σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο.

10. Κριταίο

Criteo σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφημίσεις προβολής στο διαδίκτυο και να τις προωθείτε σε διαφορετικά κανάλια, όλα από μία πλατφόρμα. Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις προβολής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης του κοινού σας, το να έχετε το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργία αποτελεσματικών επιλογών μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μαζί με τις διαφημίσεις προβολής, το Criteo προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από τις διαφημίσεις σας και να αυξήσετε τα έσοδα.

11. Χαλαρός

Χαλαρότητα είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για επαγγελματίες. Εάν θέλετε έναν τρόπο να βοηθήσετε την ομάδα σας να συνδεθεί, το Slack είναι μια εξαιρετική επιλογή που ήδη εξυπηρετεί πολλές επιχειρήσεις και ομάδες.

Με το Slack, μπορείτε να απολαμβάνετε προσωπικά μηνύματα σε επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα, καθώς και επιλογές βίντεο και τηλεφώνου για ομάδες σε όλο τον κόσμο. Εάν διαθέτετε υβριδικό εργατικό δυναμικό, το Slack είναι απαραίτητο για να διατηρείτε όλους σε επαφή.

12. Marketo

Marketo είναι το λογισμικό μάρκετινγκ της Adobe που στοχεύει πελάτες σε όλη την αγορά. Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιεί διαδικασίες μάρκετινγκ και αυτοματοποίησης πωλήσεων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν περισσότερο τους πελάτες τους, το κοινό και τις διαφημιστικές τους προσπάθειες.

Επιπλέον, προσφέρουν επίσης μια προσέγγιση μάρκετινγκ πολλαπλής αφής, η οποία μετρά τα σημεία ελέγχου σε όλη τη διοχέτευση πωλήσεων για κάθε υποψήφιο πελάτη.

13. Feefo

Feefo είναι ένα άλλο εργαλείο κριτικής που σας βοηθά να συγκεντρώσετε, να αξιολογήσετε, να απαντήσετε και να εφαρμόσετε κριτικές στον ιστότοπό σας. Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία τους σάς βοηθούν να βρείτε τάσεις στις κριτικές σας και να ενοποιήσετε αυτόματα τα δεδομένα για εξοικονόμηση χρόνου.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες από τους πελάτες σας χωρίς να τις αναζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο, το Feefo είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις.

14. Shopify

Shopify είναι ένα δημοφιλές εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να πουλάτε αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

Με το Shopify, μπορείτε να ενσωματώσετε το κατάστημά σας με άλλα κανάλια και να διευκολύνετε τους χρήστες να παραγγέλνουν από εσάς. Έχετε επίσης πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία, εργαλεία μάρκετινγκ, συμβουλές επωνυμίας και πολλά άλλα.

15. HotJar

Ολοκληρώνοντας τη λίστα μας με τα καλύτερα εργαλεία martech για το 2023 είναι Hotjar. Το Hotjar είναι ένα άλλο εργαλείο ελέγχου και δοκιμών που σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την απόδοση της επιχείρησής σας με πληροφορίες που δεν μπορείτε να λάβετε από τα αναλυτικά στοιχεία σας.

Είτε θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα σελίδα προορισμού είτε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες βρίσκουν εύκολη την πλοήγηση στον ιστότοπό σας, μπορείτε να το κάνετε με το Hotjar. Σας επιτρέπουν επίσης να συνδεθείτε με τους χρήστες ένας προς έναν για να μάθετε τη γνώμη τους για την εταιρεία σας.

Μέτρηση των μετρήσεων που επηρεάζουν τη δική σας συμπέρασμα.

Ενδιαφέρεστε για προσαρμοσμένες αναφορές που είναι συγκεκριμένες για τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες; Με την υποστήριξη του MarketingCloudFX, το WebFX δημιουργεί προσαρμοσμένες αναφορές με βάση τις μετρήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την εταιρεία σας.

  • Οδηγεί
  • Συναλλαγές
  • κλήσεις
  • Εσοδα

Μάθε περισσότερα

Ανακαλύψτε περισσότερα κορυφαία εργαλεία martech με το WebFX!

Η δημιουργία της στοίβας τεχνολογίας σας είναι απλή με μια εταιρεία στο πλευρό σας. Εάν θέλετε επαγγελματική καθοδήγηση κατά την επιλογή, την εγκατάσταση και τη χρήση των εργαλείων martech, το WebFX είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Εκτός από το ότι είμαστε ειδικοί στο MCFX και στο Nutshell, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία μάρκετινγκ για τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες. Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική ηλεκτρονικού εμπορίου σας είτε να βελτιώσετε την καμπάνια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε αποτελέσματα βάσει δεδομένων.

Αφήστε μια απάντηση