Τα ντους Απριλίου φέρνουν εικονικά λουλούδια

Για εμάς, τα ντους Απριλίου έφτασαν με τη μορφή άφθονων εικονικών εκδηλώσεων και δεν παραπονιόμαστε. Η ομάδα μας εργάζεται από το σπίτι εν μέσω ανησυχιών για τον COVID-19, αλλά δεν έχει επιβραδύνει την πορεία μας. Εξακολουθούμε να βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε μαζί διαλείμματα για μεσημεριανό γεύμα, να περνάμε ευχάριστες ώρες παρά ώρες και να γιορτάσουμε όλες τις γιορτές – μεγάλες και μικρές.

Μας αρέσει να περιτριγυριζόμαστε από υποστηρικτικά, ενθαρρυντικά και ενθουσιασμένα μέλη της ομάδας που κάνουν κάθε εκδήλωση ω τόσο διασκεδαστική!

ΕΝΑpril Fools

Αυτή που είναι συνήθως μια διασκεδαστική μέρα με ανόητες φάρσες γύρω από το γραφείο μετατράπηκε σε μια διασκεδαστική μέρα τόσο ανόητων όσο και γλυκών φάρσες στους εικονικούς μας χώρους. Τα μέλη της ομάδας έκρυβαν αστεία μιμίδια στις λίστες υποχρεώσεων των συναδέλφων τους, έστελναν φλόκους γεμάτα πρόσωπα #FXFamily και ρικ-κυλούσαν που οδήγησαν σε κάτι που ξετρελαίνει 😉 Αν υπάρχει κάτι που αγαπά η ομάδα μας, είναι να βρούμε τρόπους να φτιάξουμε την ομάδα μας χαμόγελο και αυτή η Πρωταπριλιά ήταν γεμάτη από αυτό.

#FXPepRally

Καλέσαμε λίγο την εργασία μας από τους χώρους του σπιτιού και χρησιμοποιήσαμε τον αγαπημένο μας εξοπλισμό FXer από το σπίτι. Νομίζω ότι το ρητό λέει…

μπορείς να βγάλεις τα FXers από το γραφείο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γραφείο από τα FXers .. ή κάτι τέτοιο! Από το vintage swag που συμβολίζει τις πρώτες μέρες μας, μέχρι τα τελευταία μας must have για το 2020, η ομάδα μας φαινόταν εξαιρετικά κομψή!

Αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο στο εικονικό μας #FXPepRally ήταν το πόσο φοβερό ήταν να είμαστε όλοι τόσο ~σε συγχρονισμό~ για την ημέρα!

#FXTalks With Jon Gordon

Το να είσαι FXer σημαίνει να γνωρίζεις και να αγαπάς τον Jon Gordon. Καλωσορίσαμε έναν από τους αγαπημένους μας συγγραφείς σε μια εικονική εκδήλωση #FXTalks, όπου είχαμε το προνόμιο να τον ακούσουμε να μιλάει για μερικά από τα αγαπημένα μας θέματα, όπως η θετικότητα στο χώρο εργασίας, η ευαισθησία και το τι σημαίνει να αγκαλιάζεις την αλλαγή. Η ομάδα μας έφυγε με σελίδες γεμάτες με σημειώσεις και ενθουσιασμό για να εφαρμόσει αυτά που μίλησε.

Φέρτε το κατοικίδιό σας για μεσημεριανό γεύμα

Περπατήσαμε στο Zoom για μεσημεριανό γεύμα για να κάνουμε παρέα με τους συναδέλφους μας και τους γούνινους φίλους τους – όπως το νέο κουτάβι του ενός συναδέλφου μας που ονομάζεται Hammy και το κατοικίδιο γουρούνι ενός άλλου (καλά ακούσατε!).

Μας αρέσει να εργάζονται τα κατοικίδιά μας τόσο στενά μαζί μας από το σπίτι, που αρχίσαμε να τα θεωρούμε και ως συναδέλφους!

Βραδιά ταινίας

Η ομάδα μας άρπαξε κουβέρτες, ποπ κορν και φορητούς υπολογιστές για να συντονιστεί για μια εικονική βραδιά ταινιών από τους καναπέδες μας. Χάρη σε μια εξαιρετική επέκταση Chrome, συντονιστήκαμε για να παρακολουθούμε όλοι το Space Jam (ένα κλασικό) ταυτόχρονα. Σε αντίθεση με το να πηγαίνουμε στον κινηματογράφο, μπορέσαμε επίσης να διατηρήσουμε μια ομαδική συνομιλία σε όλη την ταινία για να μοιραστούμε αντιδράσεις και αναμνήσεις για όσους τη βλέπουν για πρώτη ή δέκατη πέμπτη φορά.

#CheersFX

Αν κάτι αρέσει στους συναδέλφους μας, είναι να επευφημούν ο ένας τον άλλον!

Όλοι λάβαμε λευκές κάρτες #CheersFX ταχυδρομικά τον Απρίλιο, τις οποίες στη συνέχεια συμπληρώσαμε και στείλαμε ξανά στο ταχυδρομείο για να τις λάβει ένας άλλος συνάδελφος. Μιλήστε για τη διάδοση λίγης ευθυμίας! Δεν υπάρχει τίποτα σαν να λαμβάνετε λίγη χειρόγραφη αγάπη στο γραμματοκιβώτιό σας.

Trivia Night

Δεδομένου ότι δεν μπορούσαμε να βγούμε για μια σειρά από μικρά πράγματα σε ένα από τα αγαπημένα μας τοπικά σημεία στο Harrisburg, πήραμε τα trivia στα χέρια μας και τα φιλοξενήσαμε εικονικά.

Η ομάδα μας παίρνει τα ασήμαντα πράγματα πολύ σοβαρά, και με το Duck Donuts στη γραμμή για τη νικήτρια ομάδα, οι άνθρωποι ήρθαν. Προς την. Παίζω.

Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε τα ανταγωνιστικά πνεύματα της ομάδας μας να λάμπουν, τις τυχαίες γνώσεις για ασήμαντα πράγματα να βγαίνουν στη σκηνή και να έχουμε την ομάδα μας να γελάει μαζί για το βράδυ.

Ημέρα της Γης – Πολλαπλασιασμός Φυτών

Γύρω από το γραφείο, μας αρέσει να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να φροντίζουμε τη Γη σε τακτική βάση – όπως η εταιρεία μας με πλήρη ηλιακή φόρτιση Tesla, κομποστοποιημένος κατακάθι καφέ και άλλες πρωτοβουλίες #GreenFX. Πολλοί από εμάς κάνουμε τα μέρη μας και στο σπίτι, όπως να πολλαπλασιάσουμε τα δικά μας φυτά! Ένας από τους γκουρού των φυτών του γραφείου μας μοιράστηκε τον πράσινο αντίχειρά της και τις βέλτιστες πρακτικές μαζί μας καθώς μας περπάτησε στα βήματα του πολλαπλασιασμού των φυτών.

Μερικοί από εμάς κέρδισαν ακόμη και ένα από τα φρεσκοπολλαπλασιασμένα φυτά της – #BestCoworker much?!

Παρακολούθηση επίδειξης ψησίματος

Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε έναν εξαιρετικό εσωτερικό ψήσιμο που διπλασιάζεται ως ειδικός στα social media καθημερινά. Ένα πράγμα που μας λείπει από το να είμαστε στο γραφείο είναι να μας περιμένει στην κουζίνα τα απομεινάρια της, οπότε βρήκαμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα! Διοργανώσαμε μια εικονική επίδειξη ψησίματος που ακολουθεί, που είχε ως αποτέλεσμα ο καθένας από εμάς να έχει τη δική του πλήρη παρτίδα μπισκότων choco-chip για να καταβροχθίσει από τις ανέσεις του σπιτιού!

Στον επόμενο μήνα!

Βουτάμε ήδη σε νέες εικονικές εκδηλώσεις για τον επόμενο μήνα και ανυπομονούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας!

Συντονιστείτε ξανά για να δείτε τι θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση