Ποιες ψηφιακές στρατηγικές είναι πιο ενθουσιασμένοι οι FXers το 2023

Με το νέο έτος έρχονται νέες στρατηγικές μάρκετινγκ, τεχνολογικές εξελίξεις και φασαρία για το τι έρχεται στη συνέχεια. Για να ρίξουμε μια ματιά μπροστά, ρωτήσαμε μερικά από τα μέλη της ομάδας μας σε όλα τα τμήματα τι περιμένουν με ανυπομονησία το 2023.

Χωρίσαμε τις απαντήσεις τους στις ακόλουθες κατηγορίες:

Δείτε τις απαντήσεις τους παρακάτω και μοιραστείτε τον ενθουσιασμό του νέου έτους!

Εσωτερικές και βιομηχανικές εξελίξεις

Η νέα χρονιά φέρνει νέες εξελίξεις στην τεχνολογία μας για τους πελάτες. Ορισμένοι FXers τόνισαν έργα στα οποία εργαζόμαστε ως κορυφαία σημεία για την επόμενη χρονιά.

Ως μέρος των αξιών του WebFX, είμαστε επίμονοι και προσπαθούμε να είμαστε 1% καλύτεροι κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των εργαλείων μας για την προώθηση των στρατηγικών μας. Η Sandi αναφέρει μερικά από τα επερχόμενα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Ο Samm είναι πολύ ενθουσιασμένος με τις «τεχνολογίες μάρκετινγκ στο τέλος της διοχέτευσης», ειδικά αυτές που χρησιμοποιούμε για το μάρκετινγκ μέσω email. Με προσεκτικό περιεχόμενο email και ενημερώσεις λογισμικού, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διατηρήσουν επαφή με τις προοπτικές τους και να δημιουργήσουν σχέσεις που οδηγούν τις πωλήσεις.

Το AdTechFX κάνει τα κύματα της διαφήμισης για πελάτες μέσω της στόχευσης κοινού και της επαναστόχευσης, των εξελίξεων στη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες (CRM) και της παρακολούθησης δεδομένων. Αυτή η υπηρεσία αποτελεί μέρος του ιδιόκτητου λογισμικού MarketingCloudFX.

Καθώς προχωράμε σε ένα ακόμη έτος παροχής αποτελεσμάτων, η Nicole είναι πρόθυμη να δει πώς το AdTechFX μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση μεταξύ των καναλιών και να επεκτείνει την προσέγγιση χρηστών των πελατών μας.

Η Ashley συνοψίζει τέλεια τους στόχους μας με τον ενθουσιασμό της για συμπληρωματικές στρατηγικές μάρκετινγκ.

Ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – δεν πάει πουθενά. Το TikTok έχει γοητεύσει τους καταναλωτές και οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν βίντεο σύντομης μορφής για να προσελκύσουν αγοραστές και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση τους.

Η Άννα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το πώς οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TikTok για να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα και να επωφεληθούν από νέες ευκαιρίες διαφήμισης.

Οργάνωση και συλλογή δεδομένων

Η συλλογή και η αποθήκευση δεδομένων είναι κρίσιμης σημασίας για το μάρκετινγκ. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για την καλύτερη διαχείριση και εφαρμογή δεδομένων ως εταιρεία και για τους πελάτες μας.

Ο Xander υπογραμμίζει πώς η χρήση διαφορετικών συστημάτων για δεδομένα πελατών και εταιρείας μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε ισορροπία.

Με τις επερχόμενες αλλαγές στα cookie τρίτου μέρους της Google και τις γενικές ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των χρηστών, τα δεδομένα πρώτου μέρους είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Οι εταιρείες πρέπει να μάθουν να συλλέγουν πληροφορίες πελατών πρώτου μέρους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους ενώ δημιουργούν αποτελεσματικές διαφημίσεις.

Ο Will αναφέρει την ώθηση για δεδομένα πρώτου μέρους στην προοπτική του για το 2023.

Ευκαιρίες διαφήμισης

Τόσο η Erin όσο και η Shannon υπογραμμίζουν πώς θα αλλάξει η διαφήμιση το 2023 και μετά.

Η διαφήμιση συνδεδεμένης τηλεόρασης (CTV) έχει κερδίσει δημοτικότητα σε κανάλια ροής, όπως το Hulu, που προσφέρουν προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις. Το Netflix, το οποίο δεν επέτρεψε ποτέ διαφημίσεις στην πλατφόρμα του, προσφέρει τώρα ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Η Erin υπογραμμίζει τι σημαίνει αυτό για τους διαφημιστές το 2023 — περισσότερες ευκαιρίες βίντεο, αυξημένη έκθεση και περισσότερες ευκαιρίες δημιουργίας εξατομικευμένου περιεχομένου βίντεο.

Η εξατομίκευση και το πολυκαναλικό μάρκετινγκ βρίσκονται επίσης σε άνοδο. Οι εταιρείες αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι γενικές διαφημίσεις μιας πλατφόρμας δεν το περιορίζουν — το 47% των επαγγελματιών μάρκετινγκ εξατομικεύουν το περιεχόμενό τους για να δημιουργήσουν σχέσεις.

Η Shannon αναδεικνύει πολλά σπουδαία σημεία που όλοι μπορούμε να περιμένουμε τη νέα χρονιά.

Ως έμποροι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μπορούμε να προετοιμαστούμε για περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσουμε το κοινό-στόχο και να χτίσουμε την αναγνώριση της επωνυμίας!

Ενσωμάτωση AI

Η τεχνολογία AI μας επιτρέπει να δημιουργούμε περιεχόμενο που δημιουργείται από μηχανή και να αυτοματοποιούμε εργασίες μέσω chatbot και παρόμοιων εργαλείων. Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά, μπορούμε να αναπτύξουμε νέους τρόπους για να την ενσωματώσουμε στις στρατηγικές μάρκετινγκ.

Η Kate υπογραμμίζει πώς η αυξημένη πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη θα μας επιτρέψει να την προσθέσουμε σε οποιαδήποτε στρατηγική.

Στο WebFX, συμβαδίζουμε με την πιο πρόσφατη τεχνολογία — συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Dylan σημειώνει πώς θα ενσωματώσουμε την τεχνητή νοημοσύνη στις στρατηγικές και τα εργαλεία μας και στη σφαίρα μάρκετινγκ γενικότερα.

Ανάπτυξη περιεχομένου

Το περιεχόμενο είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε καλή στρατηγική μάρκετινγκ. Είτε πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βίντεο ή γραφήματα, η δημιουργία περιεχομένου μας βοηθά να προσεγγίσουμε νέο και τρέχον κοινό και να συνδεθούμε μαζί τους.

αναφέρει η Βίβιαν την ενημέρωση Χρήσιμου περιεχομένου από την Google, η οποία ενθαρρύνει τους εμπόρους του μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο που προέρχεται από τους ανθρώπους.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις νέες οδηγίες στη στρατηγική μας βοηθώντας παράλληλα τους πελάτες να βρουν τη φωνή τους.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου υπερβαίνει τα οπτικά στοιχεία — μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ηχητικές διαφημίσεις και αποσπάσματα για να τραβήξουμε την προσοχή των ανθρώπων και να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση. Η Jen είναι ενθουσιασμένη που βλέπει το μέλλον του μάρκετινγκ περιεχομένου και του ήχου!

Ευχές για το 2023

Στο WebFX, ανυπομονούμε για άλλη μια χρονιά με αποτελέσματα για τους πελάτες μας και να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα με τους καλύτερους συναδέλφους γύρω μας. Με όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τις ενημερώσεις μάρκετινγκ, έχουμε πολλά να προβλέψουμε.

Θέλετε να ενισχύσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ τη νέα χρονιά; Επικοινωνήστε μαζί μας online για να συνομιλήσετε με έναν στρατηγό!

Αφήστε μια απάντηση