5 Υπέροχα παραδείγματα σελίδας για εμάς που είναι αποτελεσματικά

Η σελίδα Σχετικά με εμάς είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να πουλήσετε την αποστολή της εταιρείας σας και να δείξετε στον αναγνώστη την καρδιά και την ψυχή σας. Είναι η σελίδα που προβάλλει όλη την ιστορία σας, λέει στον κόσμο τι σας κάνει μοναδικό, περιγράφει τις αξίες σας και αναλύει το σκοπό σας και τι σας οδηγεί.

Ο τρόπος με τον οποίο γράφετε και παρουσιάζετε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε νέους πελάτες, να δημιουργήσετε αφοσίωση στην επωνυμία και να κάνετε τους ανθρώπους να σχετίζονται με την επωνυμία, το σκοπό και τις προσφορές σας. Ενώ η σελίδα Σχετικά με εμάς κάθε εταιρείας θα είναι μοναδική για αυτές, αυτά είναι μερικά σταθερά παραδείγματα σελίδας Σχετικά με εμάς από τα οποία θα αντλήσετε έμπνευση και καθοδήγηση.

Τι κάνει μια υπέροχη σελίδα Σχετικά με εμάς;

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί η ενότητα Σχετικά με εμάς για να παρέχει τις σωστές πληροφορίες αποτελεσματικά:

  • Η αποστολή σας: Μεταφέρετε το νόημα της επιχείρησής σας με τρόπο που να είναι αληθινός για την επωνυμία σας. Ξεκινώντας με το «η αποστολή μας είναι…» μπορεί να λειτουργήσει για ορισμένες εταιρείες, αλλά η εύρεση ενός άλλου τρόπου μετάδοσης της δήλωσης αποστολής σας και του τι σας οδηγεί θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους άλλους και θα έχει μεγαλύτερη επίδραση.
  • Το ιστορικό σας: Η ιστορία σας ή η ιστορία σας υφαίνει μια αφήγηση από την προέλευση της εταιρείας σας μέχρι εκεί που βρίσκεται σήμερα. Η καταγραφή των επιτυχιών σας, των ιδεών για το μέλλον και των εμποδίων που έχετε ξεπεράσει είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να γιορτάσετε την ιστορία σας και να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη.
  • Υπηρεσίες και παροχές: Αν και έχετε επίσης μια αρχική σελίδα και σελίδες προϊόντων αφιερωμένες στην εξήγηση όλων αυτών, μια σύντομη περίληψη των προσφορών σας εξακολουθεί να είναι σημαντική. Η σελίδα Σχετικά με εμάς πρέπει να συνδέσει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας με τις αξίες της επωνυμίας σας για πλήρη συνέργεια και μια ιστορία. Αυτή είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να συζητήσετε τι κάνει τις προσφορές σας μοναδικές.
  • Μαρτυρίες και αποδείξεις: Μοιραστείτε κριτικές, ιστορίες επιτυχίας, μελέτες περιπτώσεων και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι εννοείτε αυτά που λέτε και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις υποσχέσεις σας. Χρειάζεστε άδεια από αναθεωρητές και άτομα με τα οποία συνεργάζεστε πριν τα ανεβάσετε και τα μοιραστείτε. Αυτά μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο να δείξετε στους αναγνώστες σας γιατί είστε υπέροχοι αντί να τους λέτε απλώς.
  • Δημιουργικά γραφικά: Αυτό εξαρτάται από εσάς. Ένας απλός σχεδιασμός και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεται η επωνυμία σας για να πουλήσει οπτικά και αισθητικά την προσωπικότητά σας. Λέγοντας αυτό, τα δημιουργικά γραφικά και τα σχεδιασμένα χαρακτηριστικά μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να ζωντανέψουν την προσωπικότητα της επωνυμίας σας και να τραβήξουν την προσοχή του αναγνώστη σας. Τα κινούμενα σχέδια και οι μεταβάσεις είναι μια άλλη ιδέα που πρέπει να εξετάσετε.

5 παραδείγματα από τις καλύτερες σελίδες Σχετικά με εμάς που μπορείτε να βρείτε

Τα ακόλουθα παραδείγματα σελίδας Σχετικά με εμάς θα παρουσιάσουν ιστότοπους και εταιρείες που ενσωματώνουν καλύτερα αυτές τις ιδιότητες.

Νίκη

Η Nike έχει έναν εξαιρετικό ιστότοπο για μελέτη. Από το σχεδιασμό μέχρι τον τρόπο παροχής πληροφοριών, ο ιστότοπος της Nike μπορεί να αποτυπώσει την ταυτότητά του, να αλληλεπιδράσει με το κοινό του και να είναι εύκολος στην πλοήγηση. ο Σελίδα Σχετικά με εμάς στον ιστότοπο της Nike ξεκινά με έναν τολμηρό τίτλο που παρακινεί και σαγηνεύει τους αθλητές, που είναι το κοινό-στόχος τους. Από αυτό και μόνο, ξέρετε με ποιους μιλάει η Nike, τι προσφέρουν και τον σκοπό τους. Η υπόλοιπη σελίδα συνεχίζει να πουλάει τέλεια την κληρονομιά και την αποστολή της, γι’ αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σελίδας About.

Συμβάσεις ACI

Είναι σημαντικό μια σελίδα Σχετικά με εμάς για μια κατασκευαστική εταιρεία να παρουσιάζει τα επιτεύγματά της, τον τρόπο λειτουργίας και τις προτεραιότητές της. Όσον αφορά την επιλογή μιας κατασκευαστικής εταιρείας, ο κύριος στόχος πρέπει να είναι να πείσετε τον αναγνώστη να εμπιστευτεί τη δουλειά σας και να είναι σίγουρος ότι είστε η σωστή επιλογή για τη δουλειά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το επόμενο στη λίστα μας με παραδείγματα για εμάς είναι Το ACI Contracts είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Η σελίδα Σχετικά με εμάς αντιπροσωπεύει τέλεια τις αξίες της επωνυμίας τους και την προσέγγισή τους στη δουλειά που κάνουν. Είναι μια εταιρεία με έδρα τη Σκωτία με έναν ιστότοπο που μπορεί να βοηθήσει κάθε επίδοξο δημιουργό ιστότοπων στον κόσμο.

Κενή οδός

Οι σελίδες Σχετικά με εμάς για καφετέριες πρέπει να παρουσιάζουν την ταυτότητα, το μενού και τη φιλοσοφία τους. Τα καφέ βασίζονται στην προσωπικότητα και την ατμόσφαιρά τους για να τα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν από τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες. Οι πελάτες βλέπουν το μενού μόνο μία φορά μέσα, επομένως η ταυτότητα ενός καφέ είναι σημαντικό μέρος της στρατηγικής και της αποστολής του.

Ο ιστότοπός σας πρέπει να εντυπωσιάζει οπτικά και να τηρεί το θέμα σας, αλλά το αντίγραφο Σχετικά με εμάς είναι εκεί όπου μπορείτε πραγματικά να δείξετε την καρδιά και την ψυχή σας. Με αυτόν τον τρόπο, Σελίδα Σχετικά με εμάς της Blank Street κρατά πιστή στην απλοϊκή αλλά ευδιάκριτη ταυτότητα της επωνυμίας του γράφοντας μια σύντομη, ουσιαστική περιγραφή στη γραμματοσειρά του μενού του.

Καταπληκτικός χώρος

Όσον αφορά τις σελίδες Σχετικά με εμάς για τον καθαρισμό ιστότοπων εταιρειών, Το Amazing Space είναι ένα καλό πρότυπο να εξετάσουμε. Η σελίδα Σχετικά με εμάς είναι ενσωματωμένη στην αρχική τους σελίδα. Αυτό βοηθά να δώσει στον ιστότοπο έναν καθαρό σχεδιασμό που είναι κατάλληλος για μια επιχείρηση καθαρισμού. Το κύριο χρώμα της σελίδας είναι λευκό, αλλά χρησιμοποιεί κίτρινα μπλοκ για να χωρίσει τη σελίδα σε διαφορετικές ενότητες, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή ροή και καλά οργανωμένη διάταξη.

Ο ιστότοπος του Amazing Space είναι απλός στην πλοήγηση, ο οποίος είναι το smart UX. Οι ιστότοποι υπηρεσιών καθαρισμού θα πρέπει να σας ενημερώνουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, να εξηγούν πώς λειτουργούν και να σας δίνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Σύντομο και γλυκό είναι ο σωστός τρόπος για να περιγράψετε την ενότητα Σχετικά με εμάς αυτού του ιστότοπου και το κάνουν να λειτουργεί.

Shopify

Το τελευταίο στα παραδείγματα της σελίδας Πληροφορίες είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεσματικότητας ενός απλού σχεδιασμού. ο Shopify σελίδα Σχετικά με εμάς είναι κυρίως λευκό φόντο με ορισμένες εικόνες που χρησιμοποιούνται για να τονίσουν τα σημεία τους ή να κρατήσουν την προσοχή του αναγνώστη. Η πρώτη ενότητα είναι σε ένα λεπτό πράσινο κουτί από ασβέστη για να επιστήσει την προσοχή στην εισαγωγή.

Η απλή διάταξη της σελίδας λειτουργεί υπέρ της για να σας πει την ιστορία σε σύντομες παραγράφους που εμφανίζονται καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα. Είναι πολύ εύκολο να το διαβάσετε και οι εικόνες που εμφανίζονται βοηθούν να κρατήσετε το ενδιαφέρον σας. Οι πληροφορίες που δίνονται είναι σύντομες και επίκαιρες, αλλά μοιράζονται τον τέλειο όγκο πληροφοριών για να πουλήσουν αυτό που κάνουν, την ιστορία τους, τον σκοπό τους και πώς μπορούν να ωφελήσουν τον αναγνώστη.

Χτίστε εμπιστοσύνη με μια καλογραμμένη σελίδα για

Στο WebFX κάνουμε τα πάνω και πέρα ​​για τους πελάτες μας. Η δουλειά που θέλετε να κάνουμε είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και οι αξίες και η αποστολή σας. Όλη η δουλειά που κάνουμε για εσάς θα αντικατοπτρίζει τέλεια την προσωπικότητά σας. Είτε είναι το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας ζητάτε να φτιάξουμε ή το διαισθητικές ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε για εσάς, δίνουμε τα πάντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για εμάς.

Αφήστε μια απάντηση