Πώς η ομάδα WebFX γιορτάζει την Ημέρα της Γης, κάθε μέρα

«1 Δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για το βάρος του κόσμου και αντίθετα μπορούμε να εστιάσουμε τα βλέμματά μας ακριβώς εκεί που μένουμε, εδώ στο σπίτι.» -Sandi Emery,

Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να φαίνεται σαν ένα μνημειώδες έργο και η σκέψη του ως έννοια μεγάλης κλίμακας μπορεί να είναι συντριπτική.

Ζητήσαμε από την ομάδα μας να μοιραστεί τις συμβουλές της για την προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος και δεν κρατήθηκαν.

Πώς η ομάδα WebFX γιορτάζει
Πώς η ομάδα WebFX γιορτάζει

Πώς μπορείτε να ζήσετε έναν οικολογικό τρόπο ζωής χωρίς να αισθάνεστε καταβεβλημένοι;

Η Eva Nicolle, μέλος της ομάδας Social and Media Advertising στο WebFX, πιστεύει ότι το να ζεις έναν οικολογικό τρόπο ζωής δεν απαιτεί σαρωτικές αλλαγές στη ζωή.

«Καμία δράση δεν είναι πολύ μικρή! Ξεκινήστε εκπαιδεύοντας την οικογένεια και την κοινότητά σας», είπε η Nicolle.

Το να σκέφτεσαι πράσινο κάθε μέρα είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που μοιράζονται πολλοί FXers, συμπεριλαμβανομένης της Michaela Burns, μέλους της ομάδας WebFX Internet Marketing.

«Εστιάστε σε έναν τομέα για τον οποίο είστε παθιασμένοι, προσαρμόστε τις συνήθειές σας και μετά εκπαιδεύστε τους άλλους», εξήγησε ο Μπερνς. «Μια συλλογική ομάδα που προσπαθεί να κάνει τη διαφορά πηγαίνει πολύ πιο μακριά από ένα άτομο που προσπαθεί να περάσει από μια ευρεία αλλαγή τρόπου ζωής σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα».

Μερικές φορές, μια αλλαγή στη νοοτροπία είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αρχίσετε να παίρνετε περιβαλλοντικά συνειδητές αποφάσεις. Η Sandi Emery, μέλος της ομάδας MarketingCloudFX Solutions, προτείνει να εξετάσετε το περιβάλλον σας για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή.

«Αντί να αισθάνεστε ότι ο αντίκτυπός σας είναι τόσο μικρός, επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι μπορείτε να έχετε σημαντικό τοπικό αντίκτυπο, όπως και κάθε άτομο στον πλανήτη μας. Δεν είστε 1 στα 7 δισεκατομμύρια, αλλά είστε 1 στα 7 δισεκατομμύρια που μπορούν να συνεργαστούν για να κάνουν την αλλαγή», είπε.

Πώς μπορείτε να αρχίσετε να έχετε αντίκτυπο στο περιβάλλον;

Με τόσους πολλούς τρόπους για να ζήσετε έναν πράσινο τρόπο ζωής, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ένα σημείο εκκίνησης. Η Meg Phillips, μέλος της ομάδας WebFX Earned Media, προτείνει να εργαστείτε σε μια ρουτίνα.

«Ξεκινήστε με μια μικρή συνήθεια, και μετά βασιστείτε σε αυτήν», είπε ο Phillips. «Αυτό μπορεί να είναι κάτι τόσο μικρό όσο η αλλαγή σε ένα μεταλλικό ή χάρτινο καλαμάκι ή η χρήση επαναχρησιμοποιούμενων σακουλών».

Οι αγοραστικές σας συνήθειες έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον;

Ακόμη και η επίγνωση των καταναλωτικών συνηθειών μπορεί να κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με τον Shane Jones, επικεφαλής του τμήματος Earned Media στο WebFX.

«Γενικά, αγοράζουμε πάρα πολλά προϊόντα που δεν χρειαζόμαστε και συχνά ξοδεύουμε γρήγορα και φθηνά, έναντι επενδύσεων σε προϊόντα υψηλότερου κόστους που επικεντρώνονται στον καθαρισμό των αλυσίδων εφοδιασμού, στην ανακύκλωση ή με χαμηλότερες εκπομπές», εξήγησε ο Jones.

Ενώ η ενημέρωση των αγοραστικών συνηθειών μπορεί να είναι αποτελεσματική, η Maddie Woodrow, μέλος της ομάδας Internet Marketing, τονίζει τη σημασία του να γνωρίζετε τι είναι πιο λογικό για εσάς.

«Αν δεν μπορείτε καν να καταλάβετε να παρατήσετε το αγαπημένο σας σαμπουάν, μην το κάνετε! Αλλά αν μπορούσατε να το κάνετε χωρίς ένα συγκεκριμένο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, αλλάξτε το με μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή», ​​εξήγησε ο Woodrow.

Η Μπερνς, που έχει το δικό της περίπτερο με αντίκες, προτείνει να ψωνίσει από δεύτερο χέρι.

«Προσπαθώ να ψωνίζω μεταχειρισμένα και αντίκες για να μειώσω το ποσό που συνεισφέρω σε κομμάτια γρήγορης μόδας και χαμηλότερης ποιότητας», εξήγησε.

Οι αγορές για φαγητό μπορεί επίσης να είναι μια φιλική προς το περιβάλλον – και νόστιμη – εμπειρία, σύμφωνα με τον Burns.

«Τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο έχουν καλύτερη γεύση, κατά τη γνώμη μου, αλλά και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα ή τον κόσμο… και μετά να τυλιχτούν σε επιπλέον πλαστικό για να τα προστατεύσουν», είπε.

Ο Woodrow τόνισε τη σημασία του να στοχεύουμε σε μια εμπειρία αγορών χωρίς σκουπίδια.

«Προσπαθώ να περιορίσω τη χρήση πλαστικού ψωνίζοντας σε ένα τοπικό κατάστημα χωρίς σκουπίδια που σας επιτρέπει να γεμίζετε δοχεία με χύμα αντικείμενα», εξήγησε.

Πώς μπορούμε να ταξιδέψουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον;

Η μετακίνηση προς τη δουλειά μπορεί να είναι οικολογική, ειδικά αν μένετε σε κοντινή απόσταση από το γραφείο σας — ή εργάζεστε από το σπίτι. Ο Τζόουνς μοιράστηκε την αγάπη του να οδηγεί ποδήλατο στη δουλειά και σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.

«Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική με ένα ποδήλατο», είπε.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πηγαίνετε με ποδήλατο στη δουλειά κάθε μέρα, ο Phillips μοιράστηκε ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι να ταξιδεύετε χωρίς να προσθέτετε στο αποτύπωμα άνθρακα.

«Σχεδόν πάντα περπατούσα, κάνω ποδήλατο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη δουλειά», είπε ο Phillips. «Δεν είναι μόνο καλύτερο για το περιβάλλον, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε τη μέρα».

Πώς μπορείτε να εμπλακείτε σε περιβαλλοντικούς λόγους;

Ενώ η λήψη μικρών ενεργειών κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το περιβάλλον, η Nicolle εξήγησε τη σημασία του εθελοντισμού με διαφορετικούς οργανισμούς για να έχει θετικό αντίκτυπο.

«Είμαι περήφανη που εργάζομαι σε μια εταιρεία που νοιάζεται για το περιβάλλον συνεργαζόμενος με ιδρύματα στην κοινότητά μας που βοηθούν στην προστασία των δασών μας ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τις γυναίκες στις αγροτικές κοινότητες», είπε η Nicolle. «Επιπλέον, έχω συνεργαστεί με διάφορους οργανισμούς ως εθελοντής και καθαρίσαμε λίμνες, φυτέψαμε δέντρα και εγκαταστήσαμε οικολογικές σόμπες σε αγροτικές περιοχές».

Η Emery μοιράστηκε παραδείγματα ευκαιριών εθελοντισμού και μικρών ενεργειών που έχει εκμεταλλευτεί για να βελτιώσει την τοπική της κοινότητα.

«Αυτό περιλαμβάνει προσπάθειες καθαρισμού σκουπιδιών, τοπικές προσπάθειες φύτευσης και διατήρηση ενός πλούσιου οικοσυστήματος στην αυλή μου», είπε. «Η φύτευση γηγενών πολυετών φυτών, η εστίαση στη δημιουργία εδαφών με θρεπτικά συστατικά, καθώς και ο περισσότερος χρόνος έξω είναι διασκεδαστικοί και παραγωγικοί τρόποι για να συνδεθείτε με τη γη σας».

Έτσι, είτε ψωνίζετε τοπικά, είτε αλλάζετε τις μετακινήσεις σας, είτε είστε εθελοντής είτε αρχίζετε να χτίζετε συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον, μπορείτε να αφήσετε μια μόνιμη επίδραση στο περιβάλλον.

Ο Μπερνς είπε, «Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να αισθάνονται πάθος με αυτό που υιοθετούν και η ύπαρξη πολλαπλών πρωτοβουλιών επιτρέπει σε όλους να βρουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα».

Μάθετε περισσότερα για το GreenFX και τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος

Αφήστε μια απάντηση